type="text/javascript"> type="text/javascript">

lördag/söndag

inte hunnit blogga nått nu under helgen, haft fullt upp men ska dra allt lite fort..
gick upp klockan halv 8 på lördag för att hinna duscha,packa och göra mig iordning för turen ner till trollhättan. johannes kom och hämta mig runt 10 så drog vi till andreas och therese sen bort från hemska grums. när vi kom fram var det verkligen knökat med folk ( och mina vita skor är inte värst vita längre.. ) vi fick se en hel del iallafall, kändes t.ex. lite konstigt att kolla på snowboard åkare i augusti hah. aja var iallafall skönt att komma iväg ett tag, synd bara att vädret inte var det bästa men har jämt sån jävla otur så förvänta mig inget bättre direkt.
sen på eftermiddan drog vi oss hemåt, åt grillat hos johannes och tjata lite sen tvätta lilla golfen och åka vidare in till stan.
satt och prata med therese och josefin och drack lite öl inpå natten, mysigt men kallt. sen vid halv 2 tillbaks till grums.. var riktigt trött så blev att åka hem ganska så fort.
sov ut riktigt länge idag, vaknade väl runt 14.00 nånting. fast känns fan aldrig bra när man bara sover bort dagarna sådär, speciellt inte när man bara är ledig 2 dar i veckan när skolan börjat!
låg och slappa och åt lite mat. sen åkte jag till lina så hade väl vårt vanliga deeptalk ;) kom nyss hem nu så får bli en massa tortellini och teven!






älskar dig, alltid alltid


P&K



fredagsmys.... eller inte

ah här sitter jag helt själv med min "höstdepretion" eller vafan jag fått.. bara trött hela tiden och orkar ingenting, vädret gör ingenting bättre heller, plus att jag sitter och lyssnar på musik som får mig på sämre humör.. haha för jävla onödigt? jo men man lyssnar alltid efter humöret ju, jag gör det iallafall!

nej får ta och rycka upp mig nu! dags för lite förändring, måste sluta vara pessimist, inte lätt när jag alltid vart det.. men I´m really trying här! ;)
aja måste ändå ut med ebba nu i skogen för kvällskissen.
ska nog gå och lägga mig sen, så får det bli nya positiva tag imorgon för då ska jag, johannes, therese och andreas dra till trollhättan på junkfest och senare på kvällen stan! :)

hoppas ni haft en bättre fredag än mig, kramkram
godnatt

      

http://www.youtube.com/watch?v=S_qDOzlqozQ&feature=related





fredag och löning

nyss kommit hem, precis vart på swedbank med johannes och hämtat ut min lön! kändes lite konstigt att gå ut med 3360 kr bara sådär i handen haha.. men dom är borta lika fort nu, eftersom jag lånat upp i princip allt :(
i skolan idag fick vi lyssna på en som hette johan, stod och berättade i aulan om massa hemskt som hade hänt honom och hur han lyckades ta sig genom det tack vare musiken. så sjöng han flera låtar han själv gjort och andra som hade betytt mycket för honom under all jobbig tid. tyckte så himla synd om han! (t.ex. en idiot till f.d flickvän som polisnanmälde honom för sexuella övregrepp på deras 2 årige son... ) sen fick han inte träffa honom på flera månader!  fyfan.. (hade såklart inte gjort övergreppen!)
har tänkt på det många ggr åndå, liksom musik måste nog vara en av de viktigaste och roligaste sakerna med att leva, tänk vad tomt det skulle vara utan det. tänk er bara, en hel dag utan att få nynna/sjunga, tänka eller höra på inte ens en enda låt, visst skulle det kännas konstigt?
aja, sen åt vi äcklig lunch och senare upp till biblioteket för att hämta matteböcker och få lånekort, men kände att jag kunde göra det på måndag istället så sluta 12-13.30, himla skönt! :)
nu har jag lagat lite rotfrukter i ugnen och stekt en örtbiff, ganska så gott, nyttigt iallafall!
har också ringt till aqua nyss (frisörsalong i kd), skulle på möte hos dom på måndag eftermiddag eftersom vi redan ska ha praktik om 2 veckor, hoppas det blir kul.
men kommer väl säkert mest bli att sopa hår, svara i telefon, koka kaffe och ställa saker i hyllor eller nått, längtar så tills jag är klar med allt och kan börja jobba!
ska ta mig en dusch nu och klippa ebba lite, sen måste jag verkligen städa undan alla kläder som verkligen ligger EVERYWHERE, ändå tycker jag aldrig att jag hittar nått att ha på mig? konstigt....



   P&K! <3


just my luck

blää missa nyss bussen.. eller ah jag hade hunnit om inte mitt hår hade krånglat och busskortet var borta men aja. kul att jag kommer försent just idag också när vi väl får grejerna ( väskan med saxar, kammar, kniv, klämmor, peruker m.m.)  blir så trött på mig själv och alla jävla bussar som går helt konstiga tider så måste åka 2 timmar varje dag innan man börjar typ!
nu ska jag försöka göra om mitt hår och byta om...

godnatt

sitter med mitt duntäcke runt mig, dricker vatten och äter lite chilinötter och kollar på film helt själv...
tror det får bli sängen istället, skulle egentligen behöva ta ett stort rens/städa och en massa sånt jobbigt men varje morgon när jag försöker hitt lite kläder blir det samma sak iaf... ser knappt golvet längre.
förstår inte varför jag alltid lyckas köpa saker som jag egentligen inte tycker så mycket om? och VET att jag inte kommer använda! men ändå fortsätter jag hela tiden med massa impulsköp.
och förresten är det bara jag som tycker allt ser annorlunda ut i affären och när man är hemma?! har 15 par jeans och över 13 tröjor som bara ligger i en jävla påse i klädkammaren pga. att jag aldrig har eller kommer använda det.. usch mår dåligt när jag tänker på alla bortkastade pengar :(
någon mer som är expert på impulsköp?!
nej nu blev jag deprimerad, dags att sova...





god natt

sjuk

nyss kommit hem, vaknade imorse och hade jätteont i magen.. men ville dra till skolan iallafall för idag skulle vi äntligen få greja med hår! kom dit och fick en ipren, sen hann jag bara rulla lite hår och tuppera tills jag verkligen inte orka va kvar, fick så jäkla ont så tog bussen in till stan med mikaela. hon bjöd på lite subway innan bussen kom och kändes faktiskt lite bättre efter det, så sjukt gott också!
nu sitter jag med stor mjukiströja och vill bara sova, men ingen idé för då somnar jag aldrig ikväll.. hoppas vi slutar tidigt imorgon så jag hinner dra in på banken och hämta ut min lön! :)
fast redan gjort av med 700 av den på tajmahal.. så himla trött på mitt hår, är hemskt och tråkigt och kort därför får det bli långtlångt löshår ett tag. dags för lite förändring, längesen jag hade det i nu sist.
 blir ännu jobbigare att stå bland 20 speglar varje dag och verkligen se minsta lilla sak man hatar, menmen måste ju vänja sig vid det om man ska jobba på salong.. haha men riktigt svårt att låta bli gå och greja och släppa ut och sätta upp och spraya eller annat när man går runt där inne en hel dag!






090826

somna i soffan igår med mina chips, så skönt att somna till teven ibland. sen ringde jag johannes så hämta han mig, gick och la oss nästan direkt, sjukt trött ständigt nu när skolan börjat!
gick upp 06.30 och gjorde mig iordning sen till skolan 08.00. idag blev vi indelade i grupper tills imorn då vi ska ha heldag med tvåorna men också tills vi ska börja med de praktiska lektionerna, då det finns två olika salonger, hade tur som kom med josefine och anna! ;)
fick också höra på en föreläsning om kläder man inte får ha på skolan, ex. med rasistiska tryck eller annat opassande.. blev lite tjatigt och överdrivet efter ett tag...
sen kollade vi på filmen "remember the titans" , sett den 5 ggr innan eller nått men faktiskt ganska bra, synd bara att den är så dryg och helt sorglig.. men ingen bra idé att grina när vi måste dra med bussen hem efteråt ju hah.

och just det!
igår fick jag reda på att mamma stefan och linus ska dra till turkiet om 2 månader, UTAN MIG! har inte lov då och inget bra att ta ledigt mitt i terminen nån vecka sådär.. vill verkligen inte komma efter heller men snällt liksom? blev så förbannad, men ah får skylla sig själva om dom lämnar huset med mig..

nu ska jag nog snart dra till karlberg, nyss badat och lagt ansiktsmask och grejer (duktigtduktigt), blir så utmattad efter skolan, även fast vi inte börjat jobba med nått riktigt ämne än.. haha undrar hur det kommer bli när vi väl gör det egentligen? kommer förmodligen dö, alltså matte.. usch! 
jaja, nu blir det på med mjuisbyxor och äta lite mera nektariner.
får min lön från sommarjobbet imorn också, så himla götttt! men kommer bara ha 1100 kvar för redan lånat 2500 kr av pengarna kom jag på nu... SUCK


ha det så bäst,
pyss

socialt handikappad

usch, blev att gå upp klockan 6 imorse.. hade egentligen sovmorgon men sov hos goding och då är det inte så kul att slåss om toaletten med josefine på morgonen kanske! ;) var inne i stan vid 09.00 och klassen skulle mötas på torget 09.45. så jag och josefine gick och satte oss i mitt i city så länge, då kom det en kille i 25 årsåldern och börja prata med oss om en jävla massa..
Först frågade han vart vi bodde, vad vi hette, om vi hade pojkvänner, vart vi gick i skolan, och om våra pojkvänner gick på samma skola?
sen helt plötsligt frågar den jäveln om jag har opererat mig?! jag bara " ehh nej, vad menar du liksom?" han bara "va? så dom är äkta alltså! jag tycker verkligen om äkta, det är skönast och finast.."  jag tänkte liksom men vafan säger människan?! helt chockade blev vi, så jävla sliskig och smörig, sa en massa annat konstigt också menblir bara arg när jag tänker på det.. totalt socialt handikappad!

09.45 möttes hela klassen på torget för stadsvandring/orientering, men vem hittar inte i karlstad liksom, blev att köpa en tröja istället.. sen till skolan för lunch och massa  prat.                   
johannes besiktade bilen idag också (för andra gången). gick inge vidare, bara för att besiktningsgubben slarvade.. riktigt synd om han nu, efter så mycket han kämpat och försökt få den klar! :(

nu har jag nyss ätit grönsaksbiff, får bli lite chips snart, har sjukt tråkigt så vad annars finns det än att äta en massa och ligga framför teven egentligen?

         


pussipuss





lång dag och natt..

nyss kommit innanför dörren, skolan höll på från 09.00-14.00 idag, riktigt länge mot de andra dagarna, därför dan har känts så sjukt dryg! försov mig till halv 6 då jag gick upp, duschade och åt frukost. sen på med the voice på teven och försöka hitta kläder, sen gjorde jag mig iordning. fördig och klar tills josefine kom med johannes och säther, drog till skolan direkt... 
där har vi verkligen hela dagen gjort en massa "lära-känna-varann uppgifter/lekar" i massa grupper, alltså visst superbra sätt att börja prata med alla men blir ju ändå jävligt stelt och drygt efter ett tag.
åkte till stan efteråt, missa såklart 2 bussen så josefine, therese, micke (thereses bror) och anna fick sitta och sällskapa när jag åt min grekiska sallad på melkers! ;) så sjukt gott, s
en hann jag med 3 bussen hem, höll nästan på att somna hela tiden men ville verkligen inte för blir bara ännu jobbigare när man ska av sen isf! ;o
nu blir det snart en promenix med lina, ska bara byta om till kallare kläder, riktigt varmt ute faktiskt.. senare får vi se om det blir johannes eller inte... annars vet jag inte


http://www.youtube.com/watch?v=zOOCoD1B7Z0

p&kram


black tower hos elin

igår kväll gick jag och therese ut en sväng, gick riktigt långt innan hon drog hem till andreas och jag till elin och mia. hade myskväll med flickorna, drack lite vin, cider och satt och pratade hela kvällen. riktigt mysigt, görs om snart!
senare fick jimmi, therese och andreas komma och hämta mig på natten så drog vi hem till jimmi ett tag och såg på ALF,  haha ( en riktigt gammal 80-tals serie om en söt utomjording typ ) ah troligtvis blir väl ALF bra med lite alkhol i kroppen kanske ;)

sen imorse vaknade jag bakfull med våran hyperaktiva labrador valp i ansiktet, hon ville tydligen ut och gå, kom och la alla mina skor i sängen som vanligt iallafall..
låg vid teven med massa nachos och drog mig ett tag, sen kom älskling och hämta mig. men kände mig på allmänt dåligt humör ( alltid trött/sur på just söndagar av nån anledning? ) och allmänt bakis helt enkelt så blev att bara dryga framför teven för det mesta.. åkte en kort sväng för att tjata lite med therese och dom, hon åkte hem nu ikväll men förhoppningsvis kommer hon tillbaks på lördag. då vi ska bort till trollhättan på junkfest. haha inte riktigt fattat vad det innebär än men blir säkert bra, så länge jag har lite sprit och nån att tjata med hela kvällen! (:

ska ta och ringa upp therese nu och se om hon orkar prata, känner mig faktiskt riktigt hemskt deppig.. vet inte vad fan jag ska göra eller säga för att det inte ska kännas såhär men ah får väl bara vänta och hoppas på att allt vänder.
hoppas hoppas . .



   


hoppas ni haft en bra helg!
kyss&klämmm

frukost

nyss vaknat nu, sitter med tekoppen och en skål pistasche nötter.. therese sover fortfarande, skulle egentligen tagit tåget (och gått ner till stationen vilket tar 1 tim från mitt hus) klockan 09.00 för att va barnvakt.. men tror faktiskt hon la ner det imorse.
blev ju ganska sent igår, efter nachos vid 7 så var vi ute och gick till 11-12 på kvällen och hade lite terapi med varann haha.
senare träffa vi jimmi och andreas, följde med upp till lägenheten en sväng för att kolla på taueringen jimmi gjorde igår, riktigt snygg var den!
gick hem efter en stund, prata med älskling i telefon och lät som han blivit lite bättre! hoppas allt blir bra så snart som möjligt, miss him så mycket <3

nu ska jag försöka få liv i therese..
eller så sätter jag nog på en film och njuter och myser med min nachos från igår! ;) mmmmmmm....

äntligen fredag

visst är det skönt med fredagar, sista skoldagen och man har hela helgen framför sig!
lekte iallfall mest namnlekar och sånt i skolan idag, blev lite drygt efter ett tag.. hoppas på en bättre vecka efter helgen nu , känns faktiskt lite sisådär men går väl uppochner hela tiden nu i början innan man lär känna allt folk troligtvis..
efter skolan kände jag och josefine för att dra en vända på stan så blev lite grejer, nöjd över mig själv att jag köpte lite skor (äntligen) så jag har lite mer nu i höst och vinter. visst känner man sig liksom värsta glad och nöjd inombords när man köpt saker haha, eller är det bara jag kanske? får världens lyckokick iaf! 

saknar min goding så mycket..
skulle titta till han tidigt imorse innan vi drog till skolan, och ah usch säger jag bara.. han låg helt genom svett och frös, måste varit minst 35 grader i rummet! håret var helt blött och han mummla och prata en massa, lät som indiska eller nått fatta verkligen ingenting, blev så ledsen att se han sån... var helt borta verkligen, hoppas han blir bra nu snart för det här är bara jävligt jobbigt :( <3

sitter och väntar på therse just nu, men sålänge lägger jag upp lite bilder på det som blev köpt förut! :)


      

gosiga uggisar (dom svarta är lågmodell på). 
egentligen ganska  fula om man tänker efter men
riktigt sköna och varma iallafall så !!


 

vita tygskor (med gulligt tryck inuti). får göra ett nytt försök
att behålla dom vita då mina andra vita tygskor 
redan blivit, gula, sletna och förstörda efter mindre än 3 v...
                                                         


      
                                                 



 (sköna kneemjukisar, härligt att gå i hemma.)




                               

godmorgon






alltså shit klockan är verkligen strax efter 5 på natten/morgonen! och här sittter jag med min pumpafrö smörgås, jordgubbs te och nektarin haha, kommer få gå upp i sån här tid varje morgon när jag ska med 7 bussen... annars hinner jag aldrig duscha och göra mig iordning. kommer bli så himla jobbigt men idag är jag faktiskt riktigt pigg, fast somnar säkert ändå direkt jag satt mig på bussen som vanligt.. 
ska in en sväng till josefine först sen tar vi snabbbussen från karlberg tillsammans istället. ska kolla lite hur älskling mår också.. 39,7 graders feber igår kväll :( han ska verkligen jämt ha sån jävla otur...

nämen! nu kom stefan upp också, åker tydligen härifrån kvart över 6 med massa mat och sprit med sig höhö.. ska nämligen till kusten med lite folk på golfturnering så.
aja nog dags att gå in i duschen och sen försöka få nån ordning på håret vilket aldrig blir som jag vill....

hörs sen,
puss&kram


trött

nyss druckit en halvliter jordgubbs te och ätit nektariner och pumpabröd som mamma köpte föut, värsta gott! kände mig nästan lite nyttig för en gångsskull... pratar med therese just nu, känner mig på dåligt humör.. skönt att prata med nån som verkligen förstår en då..

snart dags att sova i vilket fall tror jag, ska försöka få så mycket "beauty-sleep" som möjligt nu när man måste upp astidigt varje dag. svårt att vänja sig med det efter 10 veckors non-stop sovande ungefär! fast blir säkert att jag ligger vaken till klockan ett som vanligt, kan ju bara inte missa paradise hotel haha, känner mig så ensam om att tycka det är bra ;)






puss god natt

<3

svenssons optik

hade alldeles perfect syn som tur va för glasögon skulle verkligen inte va nått för mig...  testet gick bara på mindre än 5 minuter, men såklart drog gubben ut på det 20 minuter extra med sitt dryga tjat.. menmen gjort  nu iallafall så snart om nån vecka är jag ute på vägarna, så fort jag skickat in alla papper och får mitt lämp.
är lite bekymmrad bara om hur det kommer gå egentligen... alltså fattar inte hur någon ska våga övningsköra med mig? inte ens jag vill eller vågar åka med mig själv ju vafan, kan ju inte ens starta en bil?! aja tror johannes får ta och ha lite teoretiska lektioner med mig innan jag börjar faktiskt..

ska ta och ringa therese nu och höra hur hennes första dag på media va, måste vara så jävla nervöst att verkligen inte känna en enda person i klassen från början.. hoppas det gick bra iallafall, annars får jag väl lägga till med mitt kloka stöd! ;)


 
alltså kolla det bruna "toalett-vattnet", min fina häxblandning från förra helgen ;S 
fattar inte hur jag fick i mig det för smaka precis som det såg ut.. toalett alltså.....

träningsvärk

Nu i alla fall så är jag 350 kr rikare! fick pengarna nyss efter att ha slavat i trädgården nån timme ( inget välgörnhets slaveri alltså utan enbart for the money  höhö) ... vi har nämligen huggit ner några syrenbuskar och dragit upp massa rötter som skulle dras i skottkärra en bit in i skogen, haha en jävla massa träningsvärk fick jag...  dom skulle i alla fall bort nu för till hösten ska det bli en inglasad altan och ett stort soldäck på hela baksidan, så troligtvis kommer jag snart tjäna ännu mer lättförtjänta pengar när träden ryker, göttgöttgött.




     


nu är det dags att dra iväg på syntest så jag kan skaffa lämp till övningskörningen! ska bli skönt att äntligen börja, lite sent ute faktiskt...

kramkram <3


HVFR 1

kom hem för några timmar sen nu och mormor var här så fick lite saker och pengar, så himla go! sen klippte jag henne, längtar tills vi får börja klippa i skolan nu... och ja första dan var faktiskt bättre än förväntat, okej skolan kanske inte är den fräschaste direkt men liksom vilken skola är det ens? verka vara en hel del trevligt folk i klassen faktiskt, synd bara att det kändes som det blev grupperat redan första dagen... men kanske ändras, får väl se. känns iallafall rätt bra än så länge! och johannes var ju så gullig som körde oss både dit och hem ;)

tillbaks again...

tänker göra ett nytt förbättrat försök med att blogga. var 6 månader sen nu sist, men har verkligen varit sugen på att göra en ny ett bra tag! fast helt plötsligt har verkligen alla en, men bara kul ju så varför inte liksom?
 
sitter iallafall och är nervös som inni... dags för ännu ett år i ettan på gymnasiet! förra året gick totalt misslyckad med skolan, lärare, själva lärosättet och endel av folket så jag sket i allt totalt kan man säga.. fast inget jag ångrar faktiskt, om man inte känner att "det är här är verkligen rätt för mig den första veckan" så sluta bara plågas genom det 3 år till..

men NU imorgon så börjar en ny start på hela livet känns det som, haha låter astöntigt men handlar ju ändå om ens framtid, gymnasiet är förmodligen några  av de viktigaste åren i ens liv, det är ju nu allt börjar, alla val man kommer göra påverkar ens liv så mycket längre fram..känns så sjukt bara att man helst ska veta vad man vill göra resten av livet när man bara är 17 år.. eller ah 16 egentligen? därför är jag så himla glad att veta vad jag verkligen vill, så glad att jag kom in på frisör, så glad att kunna börja om på nytt!

nej, nu måste jag verkligen sova, men kommer fan aldrig gå.. har suttit och hets ätit minst 10 nektariner på mindre än 2 timmar, usch varför äter man när man har tråkigt egentligen?.. aja, får verkligen hoppas på att jag trivs bättre nu, att man träffar massa nytt och roligt folk men känns bara jobbigt just nu, tänk om allt skiter sig igen liksom?! tänker iaf inte förvänta mig nånting bra nu innan haha, blir alltid tvärtom då... men kan nog inte bli så misslyckat ändå, har ju alltid josefine och det känns riktigt bra! :) <3

godnatt på er




RSS 2.0